D i g i t a l    R a d i o l o g y

КОИ СМЕ НИЕ

Медрей ООД предлага широка гама рентгеново оборудване за различни видове изследвания: традиционни рентгенови системи с радиографска зала, цифрови рентгенови апарати с дистанционно управлявани маси, системи за цифрова флуороскопия и рентгенография, мамографски системи базирани на дигитилни детектори от ново поколение.

КАЧЕСТВО & СТАНДАРТ

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

Медрей ООД предлага пълна гама от решения за цифрова радиография за всички области на болничната среда, за медицински центрове и дори за полеви и спасителни бази, работещи в труднодостъпен терен. Каквото и да е приложението, където и да е необходимо.

24/7 ПОДДРЪЖКА

Ние предлагаме системна интеграция и обслужване на най-голямото разнообразие от персонализирани цялостни решения за радиологични отделения. Вярваме, че технологията трябва да играе ключова роля, да е по-ориентирана към грижите за пациента и да подобри качеството на болничното лечение.

ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО

Избирайки нашите продукти, клиентите получават модерно високотехнологично рентгеново оборудване, отговарящо на европейските стандарти за качество на ниска цена.

Медицински изделия за образна диагностика

МЕДРЕЙ ООД е създадена през юни 2015 г. от екип специалисти с дългогодишен опит в областта на медицинските изделия за образна диагностика.

Този опит е натрупан във водещи италиански компании за производство, доставка, монтаж и сервиз на рентгеново цифрово медицинско оборудване.